محصولات این طرح توجیهی شامل انواع لباس کودک بوده و طبق لوح فشرده وزارت صنایع به ترتیب دارای کد های ISIC 18101242 و18101242 می باشد.
این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود .جداول و نمودارها تقریبی است و قابل استناد نیستند.
معرفی محصول طرح توجیهی
محصولات این طرح توجیهی شامل انواع لباس کودک بوده و طبق لوح فشرده وزارت صنایع به ترتیب دارای کد های ISIC 18101242 و18101242 می باشد.
معرفي كاربردهاي محصول طرح توجیهی
پوشاک بچهگانه، انواع پیراهن بچهگانه شامل ژاکتهای بچه گانه، بلوزهای بچهگانه، پیراهن دخترانه و شلوار بچهگانه میباشد. درمورد کالاهای جایگزین لباس کودک از نظر کاربرد نمیتوان جایگزینی برای آن در نظر گرفت ولی از نظر جنس پارچه مورد استفاده میتوان از انواع پارچههای پلیاستر، کتان، پنبه، پشم طبیعی و... استفاده کرد.
بررسي سابقه مصرف محصول طرح توجیهی
درسال 1384 مصرف ظاهری انواع لباس کودک 25649 هزار دست برآورد شده است. باتوجه به رشد جمعیت کودکان زیر 9 سال تقاضا به حدود 28600 هزار دست لباس کودک در سال 1390 خواهد رسید با وجود دو فرض زیر:
-هرکودک دربدبینانهترین حالت نیاز به دودست لباس در سال داشته باشد.
- رشد جمعیت در کشور 1.62 درصد باشد.
تحليل ضرورت اجراي پروژه طرح توجیهی
صادرات این صنعت بعنوان یکی از پراهمیتترین اقلام صادراتی میتواند تاثیر بسزایی در رشد صادرات کالاهای غیرنفتی و بالا بردن و رشد تولید و درآمد، ناخالص داشته باشد. یکی از راههای مهم و اثربخش در رشد کمی و کیفی تولید و صادرات پوشاک، توجه به تولید صادراتی همگام و همسو با تغییر و تحولات چشمگیر این صنعت در تکنولوژی، ابزار، فنون و روشهای تولید و مدیریت تولید میباشد.
مواد اولیه، کمکی و مصرفی طرح توجیهی
وزن پارچه مورد نیاز برای تولید هر دست لباس کودک حدود 170 گرم خواهد بود.
سایر ملزومات شامل:
چهار عدد دکمه-نخ دوخت-سلفون-مقوا جهت بستهبندی
بازار هدف طرح توجیهی
براساس پیشبینیهای بخش بازار صورت گرفته در طرح توجیهی مزبور انواع لباس کودک کمبود آتی این محصول حدود 12500 هزار دست برای کودکان زیر 9 سال برآورد گردیده است.
دانش فني طرح توجیهی
از آنجاییکه مناسبترین روش برای تهیه لباس کودک روش متداول دوزندگی و خیاطی با استفاده از ماشینآلات متداول نساجی است و امکانات و سطح تکنولوژی برای تهیه پوشاک دربسیاری از کشورها موجود است بنابراین نیازی به خرید تکنولوژی نیست.
روش تولید طرح توجیهی
درقسمت برش پارچه از انبار حمل شده و روی میز برش به صورت یک لایه یا چند لایه پهن میشود و سپس طبق الگوی مورد نظر برش داده میشود در قسمت بعدی که دوخت میباشد اتصالات مختلف قطعات لباس صورت میگیرد. یکی از ملزومات اصلی برای شکل دادن به یک لباس طبق طرح و مدل مورد نظر اطو کشی پس از خاتمه تولید میباشد. اثر مستقیم این عمل جلب نظر مردم در موقع پوشیدن لباس و ایجاد ظاهری تمیز و مرتب در لباس است که هرچه لباس از نظر کیفیت و طرح با ارزشتر و تولید هزینهاش بیشتر باشد و کار بیشتری ببرد لزوم انجام عملیات اطو کاری بیشتر است.
محلهای پیشنهادی طرح توجیهی برای اجرای طرح
پیشنهاد میگردد واحد تولیدی این طرح توجیهی در شهرکهای صنعتی اطراف شهرهای بزرگ کشور بویژه اصفهان و کاشان و یزد احداث گردد.
نتیجهگیری طرح توجیهی و پیشنهاد
باتوجه به بررسیهای انجام شده به نظر میرسد سرمایهگذاری برای این طرح توجیهی جهت بازار داخلی جذاب و مقرون به صرفه باشد لذا با توجه به کمبود 12500 هزار دستی لباس کودک طی سالهای اتی پیشنهاد احداث چندین واحد 75000 دستی لباس کودک میگردد.
خلاصه برخی ایده های سرمایه گذاری
* درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با موسسه مطالعات راهبردی سپینود شرق تماس حاصل فرمایید.