اگر می خواهید شانس موفقیت کسب و کار خود را به حداکثر برسانید، باید مطابق با طرح کسب و کار به روز شده خود پیش روید.
بعضی از مردم زمانیکه یک کسب و کار جدید را راه اندازی می کنند، یک طرح کسب و کار تهیه می کنند، اما از آن تنها به عنوان سندی که در یک مکان قفل شده نگهداری میشود استفاده کرده و برای مدت طولانی آن را فراموش می کنند و هرگز از آن استفاده نمی کنند. با این حال، اگر می خواهید شانس موفقیت کسب و کار خود را به حداکثر برسانید، باید مطابق با طرح کسب و کار به روز شده خود پیش روید.
شما باید طرح کسب و کار خود را بهصورت یک سند زنده و ابزاری کارآمد برای کسب و کارتان مورد استفاده قرار دهید. بدون داشتن یک طرح کسب و کاری که مرتبا به روز می شود و به طور دقیق کسب و کار شما، بازار آن، اهداف، استراتژی های توسعه و پیش بینی های جریان های نقدی را شرح می دهد، شما بی هدف هفته ها را پشت سر گذاشته و هرگز نمیدانید که به کجا می روید.
بدین ترتیب، به احتمال زیاد کسب و کار شما آنگونه که میتواند رشد نخواهد کرد و بطور خلاصه شما نمیتوانید سرنوشت کسب و کار خود را کنترل کنید. به همین دلیل یک طرح تجاری می تواند به شناختن و جلوگیری از مشکلات، قبل از آنکه جدی شده و شما را در معرض خطر قرار دهد، کمک کند.
یک طرح تجاری ممکن است تمام پاسخ ها را نداشته باشد اما حداقل باید تمام سوالات را مطرح کند. این طرح باید نقشه جامعی برای سال آینده باشد. گاهی اوقات این طرح میتواند مانع از تصمیم گیریهای بد شما خواهد شد و شما را وادار به انجام کارهایی عاقلانهتر خواهد کرد.
به روزرسانی طرح کسب و کار معمولا راحتتر از شروع آن از اول می باشد؛ زیرا به جای تلاش برای کشف آنچه که مفهوم اساسی کسب و کار شماست، شما فقط باید درباره تغییرات آن تصمیم بگیرید.
در اینجا هفت دلیل برای بروزرسانی طرح کسب و کار شما را معرفی خواهیم نمود. اگر یکی از این دلایل در مورد شما صدق می کند زمان بروزرسانی طرح کسب و کار شما رسیده است.
1.تغییرات در مدیریت شرکت
اگر شما تغییراتی در مدیریت شرکت داشته اید، باید شرایطی فراهم کنید که طرح کسب و کارتان با مدیریت جدید هماهنگ باشد
2.نیاز به تامین بودجه
زمانیکه کسب و کار شما نیاز به تامین یا افزایش بودجه داشته باشد، وام دهندگان و سرمایه گذاران نیز نیاز به یک برنامه به روزرسانی شده برای تصمیمگیریهای مالی خواهند داشت.
3.تغییر سلیقه مشتریان
بازارها پیوسته در حال تغییرند. تغییر سلیقه مشتری، روند تثبیت در میان مشتریان و تغییرات اقلیمی میتواند نیاز به بروزرسانی در طرح کسب و کار را ایجاد نماید.
4.عبور از آستانهای خاص
زمانیکه شرکت شما از یک آستانه خاصی عبور میکند، مانند انتقال دفتر کارتان، دستیابی به فروش به بیش از 1 میلیارد و یا استخدام 100 نفر، شما باید یه روزرسانی طرح کسب و کارتان را در نظر بگیرید.
5.شروع یک دوره اقتصادی جدید
اگر کسب و کار شما در صنعتی قرار دارد که به سرعت تغییر میکند، شما ممکن است به روزرسانی سالانه، سه ماهه و یا حتی ماهانه را برای کسب و کار خود انتخاب نمایید.
6.پیشرفت شرکت شما
اگر شرکت شما یک محصول جدید، تکنولوژی، سرویس یا مهارت را توسعه میدهد و از زمانیکه طرح کسب و کارتان را نوشتهاید، کسب و کارتان تغییرات زیادی کرده است، زمان به روزرسانی طرح کسب و کار شما فرا رسیده است.
7.ظهور رقبای جدید
زمانیکه رقبای جدید یا قویتر به دنبال جذب مشتری برای رشد خود هستند، شما باید در طرح کسب و کار خود تجدید نظر نمایید.
شرکت های بزرگ به طور معمول نیاز به به روزرسانی برنامههای خود در طی یک مدت یکساله، نیم ساله و یا سه ماهه خواهند داشت و مدیران این شرکتها حداقل بخشی از وقت خود را صرف کار کردن یا فکر کردن درباره یک طرح جدید یا برنامه به روزرسانی میکنند. این یک واقعیت است که همه با عملکرد گذشتهشان قضاوت میشوند و بهترین راه برای اطمینان از اینکه در سال آینده شما به عملکرد خود با رضایت و افتخار نگاه کنید؛ برنامهریزی در حال حاضر است.
منبع : سایت enterpreneur
ترجمه شده در گروه تولید محتوی سپینود شرق
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به موسسه سپینود شرق می باشد. .