طرح توجیهی، جلوگیری از هدر رفت منابع کشور

طرح توجیهی، جلوگیری از هدر رفت منابع کشور

در مسیر توسعه صنعتی، باید موارد محاسباتی به دقت در نظر گرفته شود

  • 10 اردیبهشت 1396
  • 3377
طرح توجیهی، جلوگیری از هدر رفت منابع کشور

در مسیر توسعه صنعتی، باید موارد محاسباتی به دقت در نظر گرفته شود؛ زیرا اشتباه محاسباتی در این زمینه منجر به بروز مشکلات فراوان و هدر رفت منابع کشور می گردد

برای ارائه یک طرح توجیهی مناسب و هدفمند بهتر است با آگاهی و دانش گام برداشته و در این مسیر پروژه خود را با استانداردهای جهانی منطبق کنیم و در این زمینه با بانکها همکاری لازم را به عمل آوریم.

در مسیر توسعه صنعتی، باید موارد محاسباتی به دقت در نظر گرفته شود؛ زیرا اشتباه محاسباتی در این زمینه منجر به بروز مشکلات فراوان و هدر رفت منابع کشور می گردد. صنعت فولاد بسیار هزینه بر است و نمی توان با راه اندازی چند کمپانی کوچک و مشغول به کار کردن افرادی در این زمینه، یک طرح توجیهی مناسب برای آن ارائه کرد؛ به همین دلیل باید موارد محاسباتی در این صنعت به دقت لحاظ گردد.

 

برای شفاف تر دیده شدن و پذیرفته شدن طرح توجیهی مورد نظر، بهتر است همه استانداردها را بدون توجه به مسائل مصلحتی لحاظ کنیم و به این ترتیب در صورتهای مالی خود، شاهد زیانهای مخفی کمتری باشیم.


اکثر کشورهای خارجی در هنگام سرمایه گذاری بر روی یک پروژه، به صورت مالی آن طرح اهمیت میدهند و از طریق صورت مالی تنظیم شده بر اساس IFRS میزان سوددهی و یا ضرر احتمالی یک طرح را میسنجند؛ زیرا کشورهای خارجی برای سرمایه گذاری بر روی یک پروژه، علاوه بر توجه به منابع پروژه؛ میزان نفع پروژه برای آن ها از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین جهت بهتر است ما رتبه خود را در شاخصهای ریسک سرمایه گذاری کاهش دهیم تا به این ترتیب علاوه بر شرکت های خارجی، تمایل بانکها را نیز برای سرمایه گذاری در طرح توجیهی خود افزایش دهیم.


ایجاد آگاهی در میان کارآفرینان و راهکارهای علمی و عملی ساختارمند و متناسب با نظام بانکی دنیا موجب ارائه یک طرح توجیهی هدفمند و بسیار مناسب می شود که در نهایت این طرح کمک بسیار زیادی در جلوگیری از هدر رفت منابع کشور می کند و موجب می شود سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری بر روی طرح مورد نظر ما تشویق و ترغیب شوند.


بنابراین برای ارائه یک طرح توجیهی مناسب و هدفمند بهتر است با آگاهی و دانش گام برداشته و در این مسیر پروژه خود را با استانداردهای جهانی منطبق کنیم و در این زمینه با بانکها همکاری لازم را به عمل آوریم. در واقع ما باید در طرح توجیهی کسب و کار خود مدیریت زنجیره مالی (FSCM) را در نظر داشته باشیم در این زنجیره عوامل مختلفی تأثیر گذارند که از آن جمله می‌توان به بانک، تأمین‌کننده مالی پروژه و تولید‌کننده و خریدار اشاره کرد.

فرمت طرح توجیهی بانک صنعت و معدن

همه این ها باید در امنیت شغلی و مالی به همکاری با یکدیگر بپردازند و در این صورت است که طرح توجیهی ما یک طرح بسیار ارزشمند خواهد بود که علاوه بر جلوگیری از هدر رفت منابع کشور، موجب رشد و شکوفایی و به موفقیت رسیدن پروژه مورد نظر ما می گردد.

 

انجمن‌های تخصصی صنفی گوناگون و کمپانی‌هایی که درخواست کننده تسهیلات هستند و طرح توسعه دارند برای ارائه یک طرح توجیهی ایده‌آل، بحث شناسایی مشتری و تأمین مالی و استفاده بهینه از منابع کشور را در مطالعات خود در نظر خواهند گرفت و در واقع فاکتورهای بالا از عوامل بسیار مهم و تأثیر گذار در مسیر پیشرفت و موفقیت یک طرح توجیهی محسوب می‌شوند.
در بحث تأمین مالی پروژه و اختصاص منابع به یک طرح توجیهی، بانک‌ها نیز نقش مهمی را برای جلوگیری از هدر رفتن منابع کشور بر عهده دارند و در این زمینه برای دادن تسهیلات به یک شرکت در ابتدا باید صورت مالی آن شرکت را به دقت مورد بررسی قرار دهند و تسهیلات سرمایه در گردش آن شرکت را بسنجند و ظرفیت سنجی مناسب را در این زمینه صورت دهند و در صورتی که شرایط کاملا مساعد باشد، بانک‌ها منابع مالی خود را در اختیار یک طرح توجیهی مناسب قرار خواهند داد و در غیر این صورت هرگز نباید این کار صورت پذیرد و به این گونه است که با در نظر گرفتن تمام عوامل یک طرح توجیهی کسب و کار می تواند در نهایت نقش مهمی را در جلوگیری از هدر رفت منابع کشور ایفا کند.

 

 

تهیه شده در گروه تولید محتوی سپینود شرق

نظرتان را ثبت کنید