بانک قبل از اعطای وام از شماچه می‌خواهد؟

بانک قبل از اعطای وام از شما چه می‌خواهد؟

بانک می تواند به عنوان یک فرصت برای تامین منابع مالی برای کارآفرینی باشد

  • 25 مرداد 1395
  • 3824
بانک قبل از اعطای وام از شما چه می‌خواهد؟

بانک می تواند به عنوان یک فرصت برای تامین منابع مالی برای کارآفرینی باشد. بنابراین می توان از بانک به عنوان یک شانس نام برد.


بانک می تواند به عنوان یک فرصت برای تامین منابع مالی برای کارآفرینی باشد. بنابراین می توان از بانک به عنوان یک شانس نام برد. موضوع این است که بانکدار می خواهد یک موقعیت کسب و کار را با چشم انداز خود در اختیار شما قرار دهد و قصد گفتن کلمات بیهوده و احمقانه را ندارد. گاهی اوقات کارآفرینان فکر می‌کنند می‌توانند با پول بیشتر در کسب و کار خود موفقیت بیشتری را بدست آوردند. در عین حال آنها نباید ریسک پروژه را از نظر دور بدارند.
بانک تنها به عنوان منبع تامین سرمایه مالی نیست.درجهان بانکهای سرمایه گذاری(Investment   Banks) در زمینه کسب و کارهایی که به کارآفرینی مربوط می‌شود, به عنوان یک مشاور کسب و کار (Business Consultant) نیز عمل میکنند. از این دیدگاه توجه به نکات کلیدی مورد نظر بانکداران میتواند هم به تامین مالی پروژه و اخذ تسهیلات بینجامد و هم  در راستای بهبود بخشیدن به فرآیند کسب و کار کمک کند.



توجه به عوامل کلیدی بانکدار
آیا برنامه شما قبل از شروع کسب و کار (Business) و یا گسترش شرکت این است که با دریافت وام از بانک، میزان فعالیت خود را گسترش دهید؟ در این صورت باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

 

1-    مشخصات و اطلاعات حرفه خود

اولین چیزی که یک بانکدار از شما درخواست می‌کند، میزان تجربه شما در کسب و کارتان است. همچنین بانکدار به شخصیت شما نیز اهمیت زیادی می‌دهد. نحوه راه رفتن شما اهمیت زیادی دارد. بانکدار تلاش زیادی می‌کند تا میزان توانایی مدیریت کسب و کار را در شما ارزیابی کند. پس بهتر است در فرمی که به شما می‌دهد، تاکید زیادی بر تخصص‌ها و مهارت‌هایتان داشته باشید.

 

2-    پایدار ماندن پروژه

اولین سوالی که یک بانکدار از شما می‌پرسد «‌در واقع بینانه‌ترین شرایط، پروژه شما چقدر دوام دارد؟». میزان دوام پروژه همراه با بررسی شرایط و نقاط قوت، فرصت‌ها و خطرات که در طرح مورد بررسی قرار می گیرد. پیش بینی‌های مالی، تجربه تیم مدیریت، بازیابی و استراتژی فروشی از جمله فاکتورهای ارزیابی پروژه هستند. شما باید برای متقاعد کردن بانکدار، تمامی این موارد را در نظر داشته باشید.

 

3-    ظرفیت مالی شما

داشتن سابقه اعتباری که بگوید میزان امانتداری و توانایی شما برای اجرای یک کسب و کار سودآور چقدر است، برای بانکدار اهمیت زیادی دارد. باید مقدار قابل توجهی سرمایه کسب و کار خود را به عنوان ضمانت در نزد بانکدار قرار دهید. این هزینه می تواند اعتماد بانکدار نسبت به شما را جلب کند. همچنین نشان می دهد که شما به پروژه خود چقدر متعهد هستید و چقدر برای اجرای آن حاضر به  ریسک هستید. همچنین بانکدار باید بداند که شما چگونه می خواهید از پول استفاده کنید و چه زمانی و چگونه این وام را بازپرداخت می کنید. در این موارد باید برای تعهد شخصی از سند ساختمان، ملک یا تجهیزات، اموال شخصی و ... استفاده کنید.

 

4- بررسی دانش در بازار و رقابت

بانکدار می خواهد بداند که طرح و پروژه شما را می شود از نزدیک دید و چقدر طول می کشد تا این پروژه وارد بازار شود. انجام مطالعات لازم (مانند انجام طرح توجیهی) براحتی فرصت‌ها و خطراتی که برای پروژه وجود دارد را بررسی می‌کند.
افزایش اعتبار برای راه اندازی کسب و کار تنها با ارائه آمار و ارقام مختصر از طرح کسب و کار ممکن می شود که باید آنها را در فرم های مرتبط در بانک اظهار کنید.

طرح توجیهی چیست؟
گزارشی که توجیه‌ پذیری یک طرح را در ابعاد مختلف از قبیل بازار، فنی و مالی مورد بررسی و مطالعه قرار می‌دهد، گزارش طرح توجیهی یا Feasibility Study Report نام دارد. طرح توجیهی ابعاد مختلف یک پروژه از قبیل بازار، فنی و مالی را بررسی کرده و به سه قسمت تقسیم می‌شود. بخش‌های طرح توجیهی را می‌توان به صورت زیر شرح داد:
1-   تجزیه و تحلیل مالی یا Financial Analysis به منظور بررسی و آنالیز ابعاد مختلف مالی و سودآوری طرح توجیهی صورت می‌گیرد.
2- مطالعه بازار یا Market Study که در آن ابعاد مختلف بازار محصولِ طرح توجیهی بررسی می‌شود. این ابعاد عبارتند از کمبود، بازار هدف، عرضه، تقاضا و ...
3- توجیه‌پذیری فنی یا Technical Feasibility به منظور بررسی ابعاد فنی طرح توجیهی همچون فناوری، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزاتِ تولید و ساختار اجرائی طرح انجام می‌شود.

 

ضوابط و شرایط اعطای وام درصندوق توسعه ملی

مراحل دریافت تسهیلات ریالی از صندوق توسعه ملی

مراحل دریافت تسهیلات ارزی از صندوق توسعه ملی

 

تهیه شده در گروه تولید محتوی سپینود شرق

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به موسسه سپینود شرق می باشد. . 

 

نظرتان را ثبت کنید