طرح توجیهی فنی اقتصادی پروژه بومگردی احداث مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری سیمرغ
طرح توجیهی فنی اقتصادی پروژه بومگردی احداث مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری سیمرغ
جاذبههای گردشگری پتانسیل موجود برای توسعه اقتصادی در هر منطقه به شمار می روند و با توسعه مناطق و روی آوردن گردشگران فرصتهای شغلی بیشتری ایجادشده و این امر سبب افزایش درآمد، کاهش مهاجرت و سرانجام سوق مناطق به سمت تعادل و توازن خواهد شد. اجرای طرح احداث تالار پذیرایی و مجتمع گردشگری تفریحی باعث ارتقاء سطح رفاهی، تفریحی و گردشگری کشور میشود بنا بر مطالب ذکرشده اجرای طرح احداث تالار پذیرایی و مجتمع خدماتی رفاهی و گردشگری در راستای سیاستهای اقتصادی در جهت افزایش ظرفیت گردشگری کشور میباشد.
همچنین با پیشرفت تکنولوژی و تغییر سبک زندگی، شکل و شمایل زندگی هم نسبت به گذشته دچار تغییرات فراوانی شده است .از نوع لباس پوشیدن، کار کردن و غذا خوردن گرفته تا برگزاری مراسمات و مجالس دچار تغییر شدهاند.
برپایی مراسم آبرومندانه و باشکوه امروزه یکی از دغدغههای افراد در مناسبتها است که از مهمترین این مراسمها میتوان به جشن عروسی اشاره کرد. مراسم ازدواج، مراسمی سنتی و آیینی است که طی آن آغاز زندگی مشترک یک زوج جشن گرفته میشود درگذشته به دلیل فضای باز و وسعت منازل معمولاً میهمانیها و مراسمات در خانه برگزار میشد اما امروزه به علت کوچکتر شدن خانهها و بعضاً آپارتماننشینی و مشکلاتی که ممکن است برای همسایهها به وجود آید، دیگر امکان برگزاری جشنها و مراسمات در منازل وجود ندارد. در این حالت، نیاز به احداث مکانهای جدید و بزرگ برای برآورده ساختن این امر، بیشازپیش احساس میشود.
تالارها میتوانند مکانی ایده آل برای برگزاری انواع جشنها و مراسمات باشند. چه بسا بهتر است مکانی که برای احداث تالار عروسی در نظر گرفته میشود در مکانی خلوت و یا حتیالمقدور بیرون شهر یا مناطق مسکونی باشد.
این طرح متعلق به خانم شریعت به منظور امکانسنجی پروژه احداث مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری سیمرغ در فضای 40 هزار متر مربع میباشد.