گزارش امکان سنجی مقدماتی احداث اقامتگاه طبیعت گردی سی دشت رودبار
امروزه گردشگری تحت تأثیر رشد نوآوریهای تکنولوژی و سرمایه، گسترهای جهانی یافته است؛ به گونهای که به عنوان یکی از ارکان اصلی در معادلات اقتصاد بینالمللی و یک فعالیت گسترده اقتصادی- اجتماعی شناخته شده است.
یکی از پر کاربردترین انواع گردشگری، "اکوتوریسم" یا "طبیعت گردی" است. با شناسایی شاخصههای توسعه اکوتوریسم میتوان زمینه را برای توسعه گردشگری روستایی فراهم نمود. نقش و اهمیت گردشگری در فرآیند توسعه روستایی در بسیاری از کشورها به اثبات رسیده است.
در کشورمان ایران، با توجه به وجود ذخایر غنی طبیعی و فرهنگ روستایی، هیچگونه برنامهای برای استفاده از این پتانسیلها وجود ندارد و این منابع عظیم به حال خود رها شدهاند. به همین دلیل، مردم بومی هر منطقه به صورت خودجوش، اقدام به اجاره دادن منازل مسکونی خود به گردشگران میکنند که این امر به دلیل عدم نظارت و سازماندهی مناسب، آسیبهای جدی به طبیعت و محیطزیست وارد میکند.
طرح حاضر قصد دارد تا با ایجاد یک اقامتگاه طبیعت گردی در دل جنگلهای سرسبز شهرستان رودبار، زمینه استفاده سالم از طبیعت را فراهم آورد و محیطی ایجاد کند تا گردشگران به صورت نظارت شده از منابع طبیعی استفاده کنند تا به محیطزیست آسیبی وارد نشود.
این طرح متعلق به آقای شیردل برای طرح توجیهی فنی اقتصادی احداث اقامتگاه طبیعت گردی سی دشت رودبار با مساحت 7500 مترمربع در سال در شهرستان رودبار در استان گیلان میباشد.