طرح توجیهی فنی اقتصادی واحد تولید لامپ LED

طرح توجیهی فنی اقتصادی واحد تولید لامپ LED

تاریخ پروژه : زمستان 97
کارفرما :  شرکت توسعه صنايع روشنايي روناک

طرح توجیهی فنی اقتصادی واحد تولید لامپ LED

طرح توجیهی فنی اقتصادی واحد تولید لامپ LED

 

ديودهاي نوري براي اولين بار در سال ١٩٦٠ با بهره نوري0.01 لومن بر وات به‌عنوان نمايشگر نور مورداستفاده قرارگرفته‌اند.

در سال ١٩٨٠، با افزايش بهره نوري آن‌ها به ٢٠ لومن بر وات كاربرد ديودهاي نوري قرمز افزايش يافت. بالا بودن هزينه ساخت، اين نوع ديودها را محدود به كاربردهاي ویژه‌ای از قبيل نمايشگرهاي الكترونيكي، خاموش/روشن (on/off) در منازل، دفاتر و تابلوهاي تبليغاتي نموده بود.

لامپ اِل ای دی یک دیود نورافشان نیمه‌رسانا است که زمانی که جریان الکتریکی از آن عبور می‌کند از خود نور مرئی منتشر می‌کند. در اوایل دهه نود میلادی کارایی ال ای دی به میزان قابل‌توجهی افزایش یافت و به‌صورت گروهی ماژولار به بازار عرضه شدند. در سال ۱۹۹۷ ال ای دی هایی که نور سفید را به روش الکترو لومینانس تولید می‌کردند به بازار معرفی گردیدند.

 

طرح توجیهی فنی اقتصادی واحد تولید لامپ LED

 

در حال حاضر کلیه رنگ‌های قابل‌رؤیت موجود در طبیعت (بیش از ۱۶ میلیون رنگ)، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم، بدون نیاز به هیچ‌گونه لنز یا فیلتر رنگی که در پروژکتورهای معمولی جهت تغییر رنگ به کار می‌رود ، به تنهائی به‌وسیله ال ای دی قابل‌تولید هستند.

 

در حال حاضر تولید كنندگان لامپ‌های قدیمی كه معروف‌ترین آن‌ها OSRAM می‌باشند به‌صورت گسترده‌ای بر روی تولید لامپ‌های LED سرمایه‌گذاری نموده‌اند و موضوع زمانی جالب‌تر می‌شود كه بدانیم كه پیشروترین شركت در زمینه تولید لامپ‌های كم‌مصرف (كه در حال حاضر از نظر عده‌ای مناسب‌ترین نسبت به لامپ‌های LED می‌باشند.

 

همین شركت OSRAM می‌باشد و سرمایه‌گذاری عظیم شركت بر روی LEDها نشانگر این نكته است كه آن‌ها نیز به این موضوع كه هیچ‌گونه منبع روشنایی در آینده قابل رقابت با لامپ‌های LED نمی‌باشد كاملاً آگاه می‌باشند.

 

این طرح، مربوط به توسعه واحد صنعتی تولید لامپ LED شرکت توسعه صنايع روشنايي روناك در شهرستان زرنديه استان مرکزی با ظرفیت 13 میلیون عدد می‏باشد.

 

نظرتان را ثبت کنید