اهمیت تحقیقات ‌بازار

اهمیت تحقیقات ‌بازار

گزارش‌های تحقیقات بازار می‌توانند در جمع آوری اطلاعات درباره خدمات و کالاهایی که مربوطه به کسب کار است، کمک کرده و حتی می‌توان بررسی‌ کرد که چه افرادی چه نوع کالایی استفاده می کنند.

  • 28 فروردین 1396
  • 6481
اهمیت تحقیقات ‌بازار

گزارش‌های تحقیقات بازار می‌توانند در جمع آوری اطلاعات درباره خدمات و کالاهایی که مربوطه به کسب کار است، کمک کرده و حتی می‌توان بررسی‌ کرد که چه افرادی چه نوع کالایی استفاده می کنند.

 

گزارش‌های تحقیقات بازار می‌توانند در جمع آوری اطلاعات درباره خدمات و کالاهایی که مربوط به کسب کار است، کمک کرده و حتی می‌توان بررسی‌ کرد که چه افرادی چه نوع کالایی استفاده می کنند.

گزارش‌های تحقیقات بازار می‌توانند در جمع آوری اطلاعات درباره خدمات و کالاهایی که مربوط به کسب کار است، کمک کرده و حتی می‌توان بررسی‌ کرد که چه افرادی چه نوع کالایی استفاده می کنند. درک درست از بازار باعث می‌شود تا بتوان خدمات و کالای متناسب با نیاز بازار را تولید کرد.

 

4 نکته مهم در تحقیقات بازار عبارتند از:

1.درک مشتریان موجود

 درک مشتریان اطلاعاتی‌ نظیر هویت افراد ، محل و علائق آنها را فراهم میکند، با دانستن این اطلاعات می‌توان تحقیقات را در ابعاد وسیعتری انجام داد، مثلا میتوان تحقیقاتی‌ را درباره شیوه زندگی‌ مردم انجام داد تا بتوان از نحوه تولید تا رساندن محصول به دست مشتری‌، برنامه‌ای جامع فراهم کرد. درک مشتریان می‌تواند به شناخت بهتر بازار و جذب مشتریان بیشتر کمک کند.

 

2.توسعه روش‌های بازاریابی‌

زمانی‌ که درک و شناخت کافی‌ از مشتریان وجود داشته باشد می‌توان روش‌های بازاریابی‌ موثری در راستای توسعه بازاریابی انجام داد و حتی مشتریان بیشتری نیز جذب کرد. با انجام این کار نه تنها می‌توان روش‌های بازاریابی‌ را توسعه داد بلکه می‌توان با توجه به نوع تحقیقات بازار‌، نحوه توزیع کالا، تولید و ارائه خدمات را نیز توسعه داده و بهترین تصمیمات در زمینه افزایش یا کاهش و یا ایجاد تنوع در محصولات را انجام داد.

 

3.حداقل رساندن ریسک

با شناخت دقیق درآمدها و هزینه ها، مقدار فروش، نیاز مشتریان، مکان‌های فروش، چگونگی جذب مشتریان و گسترش دادن و توسعه نقشه‌های آینده شرکت می‌توان ریسک‌های کاری را کاهش داد. درک درست از کسب و کار و انجام دادن به موقع برنامه ها کمک می‌کند تا آینده کسب و کار را در ریسک کمتر و امنیت بیشتری قرار دهد. هرچه ریسک کمتری در کار وجود داشته باشد، بدون هیچ نگرانی می‌توان سرمایه گذاری بیشتری در توسعه دادن کارها انجام داد.

 

4.پیگیری فروش‌ها و ردیابی مشکلات

به کمک گزارش های مستمر درباره هزینه و درآمد کسب کار می‌توان به پیگیری و مشخص کردن مشکلات در لحظه وقوع پی‌ برد و از اتلاف سرمایه جلوگیری کرد. به عنوان مثال اگر میزانِ فروش در بخشی کم شود می‌توان با جایگزین کردن روش‌های جدیدتر در سیستم بازاریابی، آن مشکل را بر طرف کرد. 

از نشانه‌های داشتن مطالعه امکانسنجی و تحقیقات بازار جامع، بر طرف کردن مشکلات در نطفه و قبل از تاثیرگذاری به روی کسب و کار می باشد.

بنابراین تحقیقات بازار فاکتور اصلی در موفقیت کسب و کار است.

تهیه شده در گروه تولید محتوی سپینود شرق
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به موسسه سپینود شرق می باشد. .

نظرتان را ثبت کنید